Store shoppedag hos boghandleren

Hvem kan sige sig fri for at fryde sig over at gøre en god handel? Det er der vist ikke mange, der kan. Forståeligt nok. Hvis man får et godt tilbud, så er det da bare om at slå til. Hver uge dumper tilbudsaviser ind ad brevsprækkerne hos folk, og mange kigger dem grundigt igennem for at se, om der skulle være et tilbud, der lige passer med, hvad man lige står og mangler. Men der er en dag på året, hvor tilbuddene er ekstra vilde og regner ned over os. Og det er en fredag.

Hvis man gerne vil orientere sig om Black Friday Tilbud, så er det en god idé at lade sig registrere online til at få besked fra butikkerne om hvilke tilbud de har. De bliver først afsløret når det er lige op over, ingen ved noget endnu. Hos Bog&Idé kan du blive medlem af klubben og være blandt de første, der får besked om de fantastiske Black Friday Tilbud. Dette kan sikre dig det nødvendige forspring, som gør at det er dig, der løber afsted med den store gevinst.

Et amerikansk fænomen

I USA har man i mange år holdt Black Friday og udlovet vilde Black Friday Tilbud til kunderne. Det er en festdag, hvor man virkelig shopper amok og forsyner sig fra hylderne i de bugnende butikker. Konceptet er forholdsvis nyt i Danmark, men tydeligvis kommet for at blive. Danskerne har fra første færd elsket de vilde Black Friday Tilbud. Forståeligt nok.

For der er tale om enestående tilbud på varer, der ellers først ville blive nedsat efter jul. Og en del af dem til helt vilde priser. Black Friday Tilbud er så kraftfulde fordi de kun holder en enkelt dag. Nogle kun i et kort tidsrum på Black Friday. Det er et vildt koncept og en lejlighed til virkelig at tage det store indkøbsnet under armen og shoppe igennem.

Hvad betyder det?

Navnet Black Friday er opstået fordi gaderne med forretninger bliver sorte af mennesker på jagt efter de vilde tilbud. Det kender vi også fra Danmark. En dag med fart på – men sikke tilbud, vi får.