Spil dart uden at stikke dig

Dart er et sjovt og udfordrende spil for både børn og voksne. Det er alle tiders til familien, der skal have noget at underholde sig med i kælderen eller i sommerhuset. Det er også alle tiders spil til pauserummet på arbejdspladsen, hvor personalet kan få sig et slag dart i pausen og blive rystet endnu bedre sammen. Og så er det naturligvis spillet for entusiasten, der virkelig har øvet sig og ønsker udfordring på det helt store plan.

En af de store fordele ved elektronisk dart er at man ikke kan stikke sig på pilene. Det skal jo ikke sidde fast i skiven, for den har sensorer, der måler hvor man rammer. Og når man rammer, så kan et elektronisk dart udsende lyde, der indikerer hvor højt man har scoret. Det er noget især børn finder morsomt, og det er virkelig godt hvis man er en familie eller en samling kolleger, der spiller. Man kan naturligvis også vælge at spille uden lyd, hvis det passer én bedre.

Nul huller i væggene

En anden fordel ved at elektronisk dart ikke har spidse pile er, at der ikke kommer huller i væggene fra pile, der rammer ved siden af skiven. Det er praktisk, især når man har børn, der gerne vil spille med, men som ikke helt har lært at ramme skiven endnu. Og vi ved jo også, at selv vi voksne af og til har svært ved at ramme skiven, og det kan der jo være flere grunde til.

Der findes udgaver af elektronisk dart, der egner sig for hobbybrug og der findes udgaver, som er mest velegnet til brug i virksomheder. Begge modeller er gode og sjove at spille på. Og så findes der naturligvis også modeller, som henvender sig til de mere seriøse spillere.

Lige i Bulls Eye

Uanset hvilket niveau man befinder sig på, så er elektronisk dart et spil, som giver mange timers underholdning og god træning. Motorik og koncentration bliver udfordret og udviklet, når man spiller dart. Også sansen for balance og øjemål bliver udviklet af denne fantastiske sport. God fornøjelse.