Smukke mønstre og mange farver

De fleste modeinteresserede har formegentlig hørt om Stine Goya. Hun er tidligere model, og hun arbejder nu som designer. Hun har navngivet sit eget brand efter sit navn. Hele rejsen startede i barndomshjemmet hos sine forældre. Til dem designede og syede hun ofte tøj. Nu er hun en af de mest eftertragtede designere på verdensplan.

Der er noget helt specielt ved tøjet fra stine goya. De farverige og smukke mønstre på hendes designs sætter sig let fast. Vi mennesker har længe brugt tøj og påklædning som en måde at udtrykke os selv og hvem vi er. Der findes ikke en egentlig opskrift på, hvad god stil egentlig er. Det er op til en selv at afgøre dette.

Stine Goyas vision

Stine Goya ville gøre alt for at skille sig ud fra mængden. Dengang hun startede sit brand op, var stilen meget mere minimalistisk og simpel i Skandinavien. Derfor ville hun gerne kaste sig ud i spraglede farver og mønstre. Goyas vision har altid været at skabe anderledes og iøjefaldende påklædning. Hun vil gerne invitere andre til at udtrykke sig selv gennem sin tøjstil.

Goyas rejse startede i barndomshjemmet. Her brugte hun tid på at designe og sy tøj til sine forældre. Hun har altid haft lysten til at skabe tøj. Senere startede hun på en designskole i London. Ved siden af arbejdede hun som model. Der gik ikke lang tid, før hun blev moderedaktør. På den måde fik hun en fod ind i branchen og fandt lysten til selv at skabe sit eget brand.

Et anderledes skandinavisk design

Stine Goya er meget kendt for at skille sig ud af den ellers meget minimalistiske stil, vi kører i Skandinavien. Det var jo også det, som Stine Goya drømte om. Hun mener, at vi danskere har en ret afslappet stil. Samtidig er danskerne meget designfokuserede. Stine Goya henter meget inspiration fra andre kulturer i verden, og blander det lidt med det danske.

Stine Goya følger med strømmen i forhold til bæredygtighed. Der arbejdes på at skabe et klimavenligt produkt, som ikke belaster kloden unødvendigt. Man ser også, at det er vejen frem, hvis man ønsker at ens brand skal leve længe endnu.