Sådan vælger du det rette regntøj

Selvom den danske sommer mange gange har været god ved os, og vi alle har minder om solbadning, isspisning og leg i haven er det desværre ikke altid sådan. Nogle gange siler regnen ned, og så gælder det om at være forberedt, hvis man da ikke har mulighed for at blive hjemme og hygge sig indenfor med boller varm kakao.

Her guider vi dig til, hvad du skal tænke på, når du skal ud at købe regntøj, så du får købt det helt rigtige.

Vælg regntøj til formålet

Har du brug for regntøj til når du skal ud at gå, kan du vælge at foretage en søgning på ordene lang regnjakke dame. Sådan bliver du præsenteret for en række muligheder, du kan vælge i mellem. En lang regnjakke dame er mindre god at cykle i men fungerer godt og ser smart ud, når man f.eks. skal gå rundt i byen eller måske gå fra bussen og hen til sit arbejde. Med en lang regnjakke dame er der mange muligheder for at skabe et elegant look og se smart ud, selv når regnen siler ned.

Cykler du derimod meget, er det dog ikke det mest oplagte valg. Her kan du med fordel vælge et sæt med bukser og jakke, eller måske et regnslag. Med et todelt sæt kan du bedre bevæge dig og du risikerer ikke at blive våd på bukserne.

Hvis du ikke har lyst til at købe en lang regnjakke dame eller et sæt er der naturligvis altid den mulighed blot at iføre sig gummistøvler og tage en paraply med. En taskeparaply kan du let have i tasken, og den fylder altså ikke lige så meget som regntøj. Ofte regner det dog kun lidt og i kort tid, og så kan disse to ting, ja i virkeligheden kan du nøjes med paraplyen, være nok til at komme frem og tilbage mellem dine gøremål, selvom om du skulle løbe ind i en byge.

Der er altså flere muligheder, når du ønsker at være forberedt på regnvejr, og med disse tips in mente kan du hurtigt blive klar.