Økologisk hudpleje til dig

De fleste af os kender det. Man ser sig i spejlet og huden synes træt og kedelig. Den stråler ikke som den skal og er måske lettere rynket. Man har måske arbejdet for hårdt og sovet for lidt, måske har man ikke fået frisk luft nok. Der kan være mange grunde til at huden ikke er på toppen. Men man kan i det mindste gøre noget for at gøre den frisk igen. En god creme kan gøre underværker. En rigtig god creme kan udføre mirakler.

Produkterne fra Ecooking er oppe i tiden, og netop skabt på baggrund af en træt og kedelig hud. Den erfarne skønhedsekspert, Tina Søgaard havde været igennem et hårdt skilsmisseforløb og tabt sig en del, da hun så sig i spejlet og opdagede, at hendes hud sukkede efter pleje. Så gik hun ellers i gang på køkkenbordet med at skabe cremer. Det skulle være gode cremer og de skulle være økologiske. Det blev startskuddet til den kæmpe succes, som i dag kendes under mærket Ecooking.

Spiselig skønhedspleje

Skønhedsprodukterne fra Ecooking er skabt ud af de reneste økologiske ingredienser. Her er ingen miljøfremmede kemikalier. Faktisk kan man bruge produkterne fra Ecooking til madlavning, så rene er de. Det er skønhedspleje baseret på bæredygtighed og sund fornuft. Og der er produkter til alt hvad du skal bruge for at pleje din hud. 

Ecooking har skabt en serie unikke bæredygtige produkter, som vil få din hud til at leve igen og genvinde sin elasticitet og smidighed. Den bæredygtige linje gør at du ikke smører kunstige kemikalier ind i din hud, men kun rene økologiske ingredienser. Det er sundt og nærende for huden og der er ikke nogen bivirkninger fra skadelige kemikalier.

Gør huden glad

Efter kort tids brug af produkterne fra Ecooking, vil du se hvordan din hud vågner op og begynder at leve igen. Glansen vender tilbage. Det samme gør friskheden og smidigheden. Det er en skøn fornemmelse at være hjemme i sin egen hud igen. Føle sin egen udstråling vokse og blomstre. Cremer kan gøre underværker mod en træt forsømt hud. Men husk også at passe godt på dig selv.