Luksuriøst, italiensk design

Italien er kendt for sine kvalitetsbevidste og eksklusive designs. Det gælder uanset, om man snakker tøj eller vin. Industrialiseringen skete ret sent i forhold til andre dele af Europa. Derfor var de italienske malere og forfattere meget optagede af maskiner og fart. Dette har medført at Italien har en helt særlig og innovativ tilgang til nye designs og andre produkter.

Italien har gennem inspiration fra Tyskland og Frankrig prøvet at fokusere mere på funktionalitet og praktikalitet over det dekorative. Dog kommer begge dele godt til sin ret gennem det italienske og stærke brand dsquared2. Det er to canadiske brødre, som sammen har skabt dette brand. De sørger for at få den italienske kvalitet ind i tøjet, som produceres i Milano.

Dsquared2 og en god historie

De to canadiske brødre kan i dag fejre 25-års fødselsdag for sit brand. Det er kendt for sine modige citater og slidt cowboy-stof. Brødrene er tvillinger, og dette hænger desuden sammen med navnet på deres brand. De starter begge med D. To gange D er blevet til dsquared2. De har en italiensk far og engelsk mor – hvorfor de er rykket til et af de største modebevidste byer, Milano.

Tvillingerne har altid været uadskillelige. Sammen gør de alt. Faktisk har de maksimalt været væk fra hinanden i seks måneder. De bor endda sammen i England, hvor de deler soveværelse. De gik på en designskole i New York, som var meget prestigefyldt. Der gik dog ikke lang tid, før de droppede ud. De blev dog i modebranchen og fik startet dsquared2 op.

Udforskning af sine rødder

De to brødre ville gerne udforske sine italienske rødder. Det var netop derfor, at de endte i Milano. Dsquared2 fik stor succes med sine jeans i 90’erne. Som desuden ikke lå i den billige ende. Brandets motto lyder “Født i Canada, bor i London og lavet i Italien”.

På den måde får de hele deres egen og deres brands historie ind i visionen for virksomheden. Deres virksomhed er altså fyldt med personlighed og historie. Det er præget af canadisk stil, men samtidig er det fyldt med den italienske kvalitet. Man kan også være heldig at deres kollektioner i Milanos modeuge.