Køb kalkmaling online og skab et råt look på dine vægge

Det er rat at komme hjem til sig selv efter en lang dag på jobbet. Samarbejdet med søde kolleger er dejligt, og det er skønt at føle at man er med til at holde hjulene i gang i vores samfund. Men det er altså også dejligt at holde fri og komme hjem til sig selv igen. Og vi indretter vores hjem, så det stilmæssigt passer til den type man er. Der skal se pænt ud i hjemmet, så hvis væggene begynder at se trætte ud, så fatter vi gerne penslerne og tager fat med ny maling.

I de senere år er det blevet mere og mere populært at bruge kalkmaling, både på møblerne og væggene. For kalkmaling giver et råt og rustikt look, som får møbler og vægge til at lyse op og gløde. Det ser rigtig godt ud, og så er det en type maling, som er god for miljøet, også inden døre. Hvis man ønsker sig et levende og rustikt look i hjemmet, så kan det anbefales at prøve med denne type maling. Det er sjovt og ikke spor svært at få et godt resultat, hvis bare man følger nogle få, enkle råd.

Sådan gør man

Før man maler sine vægge, bør man altid vaske ned. Det kan man gøre med almindeligt universalrengøringsmiddel eller Jotun specialvask. Ujævnheder og huller bør man lige give et par strøg med almindelig maling, før man går i gang med kalkmaling. Og så er det ellers bare om at komme derudaf. Rør godt rundt i bøtten og tag så fat med en stor pensel. Det er vigtigt, at du stryger i alle retninger, hvis du gerne vil have det rigtige look. Sæt noget god musik på og slå dig løs.

Find god kalkmaling på nettet

Hos decofarver.dk kan du finde kalkmaling i høj kvalitet. Når det kommer til maling, kan det altid godt betale sig at give lidt ekstra for god kvalitet. En billig maling holder ikke farverne friske så længe som en af god kvalitet. Og så er en god maling også lettere at arbejde med.