Indret dit badeværelse med de rigtige skabe

Hvis man har et lille badeværelse, så kan det knibe med pladsen. Især hvis man også bruger det til at have vaskemaskine stående, så kan det føles trangt. Derfor bør man vælge sine skabe med omhu – ikke blot fordi de spiller en stor rolle i forhold til organisering, men også fordi de har indflydelse på et badeværelses udtryk som helhed.

Et badeværelsesskab er ikke bare et skab. Det kan fås i mange forskellige varianter, højder, bredder og udtryk. Som man for eksempel kan se på Billigskabe.dk, så findes der mange unikke skabe til et badeværelse og alt efter, hvilke man vælger, så kan et badeværelses udtryk ændre sig.

Lukket eller åben opbevaring

Når man vælger opbevaring i form af badeværelsesskab, så bør man overveje, om man vil have lukket eller åben opbevaring – eller en blanding af begge. Jo mere plads man har, des mere kan man veksle mellem de to former for opbevaring. Begge former for opbevaring har begge fordele og ulemper.

Hylder eller et åbent skab skaber mere luft i et rum og kan derved også få det til at synes større. Ulempen er dog, at man skal holde tingene snore lige få at undgå et rodet udseende. Til gengæld så er fordelen ved et lukke badeværelsesskab, at man kan gemme sine ting væk, så man ikke ser rodet. Dog kan det også give en lukket fornemmelse og fornemmelsen af mindre plads med lukkede skabe.

Underskab til vasken

Uanset om man vælger lukket eller åbent badeværelsesskab, så kan man strategisk placere skabene, hvor man udnytter gulvpladsen optimalt. Pladsen under håndvasken kan for eksempel udnyttes ved at placere et skab under vasken. Det er gulvplads, som alligevel ville blive brugt. På samme måde kan man også, som man ofte ser det, placere et skab over vasken.

Har man en smule gulvplads og meget plads i højden, så kan man sætte et højskab op, for at udnytte pladsen mellem gulv og loft. Der er mange forskellige skabe at vælge imellem på Billigskabe.dk. Besøg blot hjemmesiden for at se det store sortiment og de mange muligheder.