Hvilken slags herrecykel skal du købe?

At købe en cykel er naturligvis ikke raketvidenskab for viderekomne. Enhver mand, ung eller gammel kan købe en herrecykel efter eget ønske. Men der er dog gode grunde til at stille sig selv et par uddybende spørgsmål, inden man beslutter sig. Hvad skal du bruge din cykel til? Skal du til at cykle til job hver dag? Er det i byen, du skal cykle? Skal du have et barn med i en cykelstol? Skal du køre ræs på landevejene eller kaste dig rundt på bakkerne i skoven?

Ved at svare på disse spørgsmål kan du nærme dig svaret på, hvilken slags herrecykel du skal købe. En cykel er nemlig ikke bare en cykel. Du kan få en klassisk og god gammeldags cykel, som er god, hvis du skal have en cykelstol på og transportere børn. Eller hvis du skal en tur i supermarkedet og handle til dagens fornødenheder. Men skal du cykle til jobbet, så er det muligvis nærmere en citybike, du skal have fat i.

To hjul og pedaler

En herrecykel er meget mere end bare to hjul og et sæt pedaler. En herrecykel kan også være en racercykel, som kan køre stærkt og give dig følelsen af at være Bjarne Riis på landevejene. En racercykel er bygget specielt til dette ene formål og egner sig ikke særlig godt til indkøb og slet ikke til transport af børn. En cykel i racermodel er til hobbybrug, og dertil er den fremragende.

En herrecykel kan også være en mountainbike, som er vildt god at kaste sig rundt i vanskeligt terræn på. Den kan klatre op ad stejle stigninger og klare bump og vilde sving i bunker af våde blade. Den er sjov og vild til dette formål, men søger du en herrecykel til almindelig bykørsel er det ikke en mountainbike, du skal vælge.

God motion

Lige meget hvilken herrecykel du vælger, så er du sikret god motion, hvis du ellers bruger den. Det er skønt at cykle og fyldes med frisk luft og ny energi. Med den rigtige cykel får du et herligt cykelliv. God fornøjelse!