Huskeråd: Dette skal du bruge for at komme i gang med jagt

Er du nyjæger, og er det første gang du skal prøve dine færdigheder og teori af i praksis? – Så kan det være du bør læse videre med her. I denne artikel har vi listet nogle af de mest essentielle ting der er værd at have med når du begiver dig ud på jagt.

Det kan både være en nervepirrende men også en spændingsfyldt fornemmelse der spreder sig i kroppen, når man første gang bliver sluppet alene ud i marken med sit Beretta haglgevær i hånden, og skal ligge på lur med målet om at få ramt på det største bytte. En færdighed som kræver mange års træning og det rette udstyr for at kunne mestre.

Haglgevær eller jagtriffel

For at sikre størst mulig succes på jagtturen, er det vigtigt at have et ordentligt skydevåben ved hånden. Beretta har flere års erfaring inde for haglgevær og er blevet anerkendt verden over for deres kompromisløs kvalitet, konstruktion og ydeevne. Særligt er Beretta Silver Pigeon blevet et af danskernes foretrukne haglgevær. Ønsker man ikke at bruge et haglgevær er det også muligt at bruge en jagttriffel. Beretta Silver Pigeon er dog et haglgevær som særligt er godt for nye jægere og som også anvendes blandt de mere erfarne.

Håndkikkert

Foruden et Beretta haglgevær eller en jagtriffel, er det også vigtigt at medbringe en god håndkikkert. Dette gør det nemmere at skue byttet fra lang afstand uden at blive opdaget. En fordel kan være at sætte en rem eller kikkertsele på, da den hermed kan hænge roligt om halsen således at man ikke skaber unødvendig støj. Udbuddet af kikkerter er mange, så det er bare med at finde en som fungerer godt for dig.

Den rette beklædning

Jagtbeklædningen er næsten lige så vigtig som Beretta haglgeværet, da det skal kunne camouflere dig mellem træer og buske og samtidig holde dig varm og komfortabel. En jagttur kan ofte vare mange timer hvor man blot ligger ganske stille ned mod den kolde jord. Ordentlig beklædning er derfor vigtigt så man ikke fryser eller bliver våd undervejs.