Gaveidéer med et personligt tvist

Gaver til fødselsdage, jul og andre anledninger kan hurtigt gå hen og blive en anelse upersonlige. Rigtig mange mennesker laver en ønskeliste på forhånd, og gavegiverne holder sig glædeligt til denne, både fordi det er nemt, og fordi de ikke behøver besværet med byttemærker og gemte kvitteringer. Og så er man jo samtidig helt sikker på, at modtageren kan lide hvad de får, da de jo selv har ønsket sig det. Nemt og bekvemmeligt for alle. Men mange mennesker synes også, at gaveræset har udviklet sig til det negative, og ser ikke formålet med at give hinanden noget, når det på mange måder er blevet en slags bestillingsliste. Der er ikke lagt så meget tanke bag gaven fra giverens side, og det gør at gaven bliver meget upersonlig. Men hvad gør man så får at undgå dette? Man kan i hvert fald starte med at droppe ønskelisten, og derimod gøre sig nogle overvejelser over, hvad modtageren godt kan lide og vil blive glad for. Synes det helt håbløst for dig, kan du også drage inspiration fra andre og tilføje dit eget tvist til gaven. Vi har her samlet en række idéer til mere personlige gaver. 

Stjernetegn plakat
At give en personlig gave behøver ikke at koste alverden, og man kan få mange fine ting til budgetvenlige priser, hvis man bare kigger sig for. En sådan gave kunne for eksempel være en stjernetegn plakat. Med de moderne og æstetiske illustrationer vil en stjernetegn plakat pynte i hvert et hjem. Ikke nok med det, så er en stjernetegn plakat yderst personlig, da den selvfølgelig skal være med gavemodtagerens stjernetegn. Og er du i tvivl om hvilket stjernetegn modtageren har, kan du altid slå deres fødselsdag op på nettet, og få dit svar der.
En stjernetegn plakat kan også gøres endnu mere personlig ved at få speciallavet plakaten med modtagerens navn. En helt unik gave, som ingen andre har hængende derhjemme. 

Smykke med stjernetegn
Vi bliver i stjernetegnskategorien lidt endnu, for vores næste gaveidé er nemlig et smykke med stjernetegnsvedhæng. Disse smykker har været enormt populære i en længere årrække, og gør sig enormt godt som gave til mange lejligheder, hvad enten det er fødselsdag, studentergilde eller konfirmation. Denne gave ligger i den lidt dyrere ende, men stadig til overkommelige priser.
Der findes efterhånden mange brands der laver smykker hvor stjernetegn indgår, og man kan få både blandt andet halskæder og armbånd. Er du i tvivl om modtageren foretrækker guld eller sølv, kan du prøve at forhøre dig ved personens nærmeste. Og ellers vælger du blot det, som du synes er flottest. 

Hjemmelavet fotobog
Den sidste gaveidé er en lidt mere tidskrævende én af slagsen, men den vil med garanti vække stor glæde ved modtageren. Så det er uden tvivl en gave som er alle pengene og tiden værd! Nemlig en fotobog med minder fra en ferie, fest eller noget tredje. Har du for eksempel været på en mindeværdig ferie sammen med modtageren af gaven, kan du samle de bedste billeder fra turen i denne bog. En fotobog som denne har man resten af sit liv, og det er altid hyggeligt at kunne mindes turen sammen ved at kigge på bogen.