Flotte vægge med glasfilt

Helheden i et rum er gennemført, når selv de mindste detaljer er helt på plads. Væggene er heller ikke helt lige meget. Det er trods alt væggene, som er rammen for givent rum. Derfor er det ikke en helt dårlig ide at nusse lidt ekstra om dem. Hvis man har i tankerne om at renovere væggene en smule, kan dette gøres enten gennem noget maling eller glasfilt.

Er man træt af sine savsmuldsvægge hjemme i stuen, fordi man gerne vil have nogle mere glatte og rene vægge, kan man overveje glasfilt. Dette glasfilt giver væggene en ensartet overflade og et flot look. Når man sætter glasfilt op, afgives der ikke særlig meget støv, hvilket er en klar fordel. På denne måde undgår man at irritere sin hud ved opsætningen.

Hvilke typer filt kan man vælge?

Der findes forskellige typer af glasfilt. Man kan eksempelvis vælge mellem ugrundet og grundet filt. Grundet filt er behandlet med en lille smule maling fra start. Derfor kaldes denne type desuden for malet glasfilt. Den ugrundede er så en type, som ikke er blevet behandlet med maling. Den grundede er derfor lidt dyrere end den ugrundede.

Dog sparer man lidt tid og arbejde ved brug af den grundede. Har man al tid i verden, kan man selvfølgelig bare vælge den lidt billigere udgave. Det smarte ved filt er, at den både kan bruges på vægge og i loftet. Filt giver i modsætning til tapet et meget flot og ensartet resultat. Det kan være lidt sværere at sætte filt op end savsmuldstapet.

Find hjælp online og af professionelle

Det kan være en svær beslutning at vælge mellem alle de forskellige typer opsætning af enten filt, klassisk tapet eller savsmuldstapet. Men i sidste ende er det resultatet, man bør vælge efter. Vil man gå efter det eksklusive og rene look, er filt det helt rigtige valg. For at få det bedst mulige resultat er hele forarbejdet det mest essentielle.

Sådan er det med de fleste gør-det-selv projekter. Et godt forarbejde giver ofte et flot slutresultat. Man bør også vide, at en væg med filt let tager imod små mærker og ridser. Men plejer man ikke at kaste rundt med ting, så skal det hele nok gå.