Er der for fugtigt i dit hus?

Gennem de seneste årtier er vores huse løbende blevet bedre og bedre isoleret. De stigende priser på opvarmning har gjort det nødvendigt med bedre polstring, så forbruget ikke stikker af. Og det er rart at kunne holde varmen inden døre, når vejret rusker udenfor, uden at man skal klapre tænder over, hvilket udslag det giver på budgettet. Men al den gode isolering har også en bagside, for når husene bliver tætte, så har fugten svært ved at slippe ud.

Og fugt kan være særdeles skadelig for vores huse. Især badeværelser er udsatte. Der kan opstå svamp og andre ubehageligheder, hvis der ikke bliver luftet tilstrækkeligt ud. Man kan selvfølgelig åbne vinduer og døre på klem, men det er jo, i sagens natur, ikke nogen optimal løsning. Hos Johannes Fog kan du købe en ventilationsrist og sætte den op, hvor der er fugtproblemer. En ventilationsrist sørger for god udluftning.

Lange brusebade på kolde dage

Hvis man har hang til lange brusebade på de kolde vinterdage, så skal man vide at brusebade spreder vandmolekyler rundt i hele rummet. Hvis man ikke lufter ordentligt ud, så vil der nemt kunne opstå fugtskader. En ventilationsrist vil sørge for, at der altid bliver luftet ud, så der ikke er så fugtigt på badeværelset.

Man kan også få en type ventilationsrist, som er velegnet til at sætte i fundamentet på huset, hvis fugtproblemet er mere generelt. En ventilationsrist er ofte løsningen, når der er overfugtighed på spil i moderne huse. Det er sundt for huset med lidt frisk luft, også inden for. De er ikke svære at montere. Man kan sagtens gøre det selv, hvis man har den rigtige fornemmelse for, hvor de skal sættes op.

Køb dem online

Hos Johannes Fog finder man let en ventilationsrist, der passer til formålet. Besøg deres hjemmeside og find den rigtige model. Der er mange at vælge imellem, både til bad, køkken og fundament. Det er ikke rart at fryse om vinteren, men det er heller ikke smart at have huset fuld af skadelig fugt. En ventilationsrist er ofte løsningen på problemet.