En SUV med speciale i bykørsel

Det er aldrig nogen dårlig idé at have godt med muskler under kølerhjelmen. Ingen bil har taget skade af at have godt med kraft til hjulene. Og bor man lidt remote eller ude på landet, så er det heller ingen skade til at bilen ligger højt og kan trække på alle fire. Alle disse egenskaber er gode for den aktive bilejer, der kan lide at bevæge sig vidt omkring, også hvor vejene er lidt knudrede. Hvis man også ofte skal køre i byen, så er her et bud på bilen, der kan det hele.

En mercedes gla kan det hele. Køber du en brugt mercedes gla, så får du en SUV med masser af muskler, men samtidigt med et navigationssystem som gør det legende let at færdes i de tæt trafikerede byer. Mange SUV’er er kæmpestore kasser, der er svære at komme omkring med, men mercedes gla har en størrelse som gør den nem at manøvrere, samtidigt med at den stadig har plads og rummelighed.

Firehjulstræk, der holder fast på vejen

Det højt udviklede 4MATIC firehjulstræk er fast ingrediens i udstyret til en mercedes gla. Det sikrer at du ikke ryger af vejen lige med det første. En mercedes gla er en glimrende off-road’er, som kan tage dig med ud i de mere kringlede egne af naturen, uden at du kører fast. Det er en stor tryghed at have den robusthed med sig overalt.

En brugt mercedes gla kan holde i mange år. Mercedes er kendt for sin grundighed og langtidsholdbarhed. Vi snakker tysk kvalitet, der holder. Og holder længe. Du kan få en brugt mercedes gla til en overkommelig pris, som du aldrig vil fortryde, du købte.

Komfort er en selvfølge

En mercedes gla er ingen undtagelse fra andre mercedes-modeller, hvad angår komfort. Der er tænkt over alt i denne bil. Det er kendetegnende for alt hvad Mercedes rører ved, at det er gennemtænkt og holder. Intet er tilfældigt eller tilfældigt placeret i en mercedes gla. Det mærker man, både som chauffør og passager. Det er altid en glæde at eje en mercedes gla.