En modeinspiration til sommerlooket


Det er snart sommer, og det betyder, at det er tid til at tænke på nye og friske looks. Hvis du er på udkig efter inspiration til dit sommerlook, så kan du med fordel tage et kig på nogle af de mange spændende trends, der er på mode i år.
En af de helt store trends i år er farverige print, og det er især tøj med blomstermotiver, der er populært. Hvis du er til farverige print, så kan du med fordel matche det op med en ganni taske for at få det perfekte sommerlooket. En anden stor trend i år er vintage-inspireret tøj, og det er især tøj med print fra de 1970’er og 1980’er, der er populært. Hvis du er til vintage-inspireret tøj, så kan du med fordel gå efter en Ganni taske i sommerlooket.

Vintage-inspireret tøj

En anden meget stor trend i år er vintage-inspireret tøj, og det er især tøj med print fra de 1970’er og 1980’er, der er populært. Du kan for eksempel gå efter et par blomstrede eller stribede bukser eller en kjole med et farverigt print, hvor det er de små detaljer, der gør looket unikt. En anden trend i år er såkaldt athletic wear, og det er tøj, der har sin oprindelse i sportswear. Athletic wear er især populært til fritidslooks og kan for eksempel bestå af et par joggebukser eller et par shorts med en sporty trøje. Udover tøjet inddrager mange såkaldt athleisure-inspirerede sko, der har deres oprindelse i sportswear. Det betyder, at du kan gå efter et par sneakers, der passer til dit fritidslook.

Råt og maskulint look

En anden stor trend i år er råt og maskulint look, og det er tøj og accessories, der er inspireret af det militære. Du kan for eksempel gå efter en kamuflagejakke eller et par kamuflagestøvler til dit outfit. Hvis du gerne vil gå efter et råt og maskulint look, men ikke er til det militære look, så kan du med fordel gå efter læderjakke eller læderbukser til dit outfit.

Konklusion

Der er mange spændende trends, du kan tage med i dit sommerlook, og uanset om du er til det feminine og farverige, det rå og militærinspirerede eller blot noget helt tredje, så er der masser af muligheder. Du kan med fordel tage et kig på nogle af de mange spændende trends, der er på mode i år, så du kan få inspiration til dit nye sommerlook.