3 grunde til, at du skal vælge Plaisir, når du køber undertøj

Selv om undertøjet ikke kan ses, når du bevæger dig rundt i det offentlige rum, er det faktisk en meget vigtig del af dit outfit. Undertøj i god kvalitet og den rigtige pasform får dit tøj til at sidde bedre og glide naturligt omkring kroppen. Vælg derfor undertøj med omhu.

Det er fristende at gå på kompromis, når du køber undertøj, da det kan være en dyr fornøjelse. Men det kan ikke betale sig at lukke øjnene for en dårlig pasform eller noget ubehageligt stof. Resten af dit outfit kan være nok så fint og lækkert, men hvis dit undertøj sidder dårligt eller føles ubehageligt, så kommer det til at tage fokus. Og kvalitetsundertøj behøver ikke at ruinere dig. Se for eksempel nærmere på Plaisir.

God kvalitet og pasform

Plaisir af et dansk undertøjsbrand, der har eksisteret siden 1952. De har derfor mange års erfaring og ved meget om komfort, støtte og pasform i forhold til undertøj, badetøj og nattøj. Det er vigtigt for dette mærke at producere undertøj, som både er komfortabelt og inden for en overkommelig prisramme. Samtidig er der ikke gået på kompromis med kvaliteten, så du kan trygt gå ombord i deres udvalg og finde behagelige trusser og bh’er med den bedste støtte.

Undertøj til alle størrelser

Inden for de seneste år er Plaisir blevet opmærksomme på vigtigheden af også at producere kvalitetsundertøj til plus size kvinder. De har sat sig for at lave undertøj til alle kvindekroppe uden at gå på kompromis med hverken komfort, støtte eller udseende. Det skal være muligt for kvinder i alle størrelser at få godt og behageligt undertøj, og Plaisir producerer derfor bh’er helt op til størrelse 110 I og trusser op til størrelse 56.

Det bæredygtige valg

Ulsø design, som står bag Plaisir, går op i miljøet, hvilket afspejler sig i alle led af produktionskæden. Produkterne bliver for eksempel håndlavet af professionelle syersker under gode forhold i Europa. Derudover eksperimenterer Ulsø design med nylon affaldsmaterialer indsamlet fra verdenshavene for at mindske deres miljøbelastning. Undertøj fra dette brand er derfor et bæredygtigt valg.