Professionel hjemmeside til dit firma

Firma hjemmeside WordPress

Ønsker du en professionel firma hjemmeside? Så er du kommet til det rigtige sted. Vi har en bred erfaring, når det kommer til oprettelse og design af hjemmesider til firmaer. Din firma hjemmeside er ofte det første indtryk, en kunde får af din virksomhed, og derfor er det vigtigt at være godt repræsenteret på nettet. Hos os får du en professionel hjemmeside som passer til netop dine behov.

Hvilke virksosmheds typer henvender hjemmesiden sig til?

Vores hjemmesider henvender sig til både små og mellemstore virksomheder. Designet er skalerbart, og du kan i princippet have lige så mange sider på hjemmesiden som du ønsker.

 

Nemt for dig og dine kunder.

Vores firma websites er brugervenlige både for dig og dine kunder. Hjemmesiden oprettes i WordPresse, hvilket betyder at det er meget nemt for dig selv at rette i indholdet. Desuden får du med din hjemmeside en brugervejledning, så du kommer godt igang. Derudover yder vi en måneds gratis support, så du altid kan kontakte os med spørgsmål.

Vi tror desuden på, at din kompetence ikke ligger i at drive en hjemmeside, men i at gøre, hvad du er god til. Derfor tilbyder vi dig mulighed for en totalløsning, hvor vi står for alt lige fra oprettelse og design af din hjemmeside til løbende drift og vedligeholdelse. Derudover får du ubegrænset adgang til vores support. Dette giver dig mulighed for at koncentre dig om din forretning og ikke tænke på hjemmeside vedligeholdelse.

 

Hvad inkluderer min hjemmeside?

Nedenfor finder du et udsnit af alle de ting du får med når du bestiller din hjemmeside hos os. Vil du se den fulde liste kan du besøge vores FAQ side her Se den fulde liste her.

Alle vores priser er ex. moms og faktureres 1 år ad gangen.

 

En løsning for alle.

Som du kan se ovenfor tilbyder vi løsninger der dækker alle behov. Lige fra den lille virksomhed, der bare vil have et “visitkort” på nettet, til den store virksomhed, der har meget at kommunikere til sine kunder. Uanset hvad du vælger, ejer du selv din hjemmeside, også selvom du vælger vores abonnements løsning, hvor vi står for al vedligeholdelse.

 

Må jeg se en live hjemmeside?

Du kan finde en demo firma side her.

 

Større tilpasninger.

Ønsker du større tilpasninger, evt. webshop integration, kan vi også hjælpe dig med disse. Dette kræver dog en samtale omkring dine ønsker. Du kan kontakte os her, såfremt du har sådanne ønsker.

Hvornår er min hjemmeside klar?

Vi kan have din hjemmeside kørende indenfor en måned, såfremt at du har de tekster klar, du ønsker at have på siden.

 

Fuld tilfredshed

Vi har et klart ønske om, at du bliver tilfreds hos os. Vælger du vores abonnements løsning, har du derfor mulighed for at få alle dine penge til bage, hvis du ikke er tilfreds med din hjemmeside eller vores support. Dette tilbud gælder de første 6 måneder, efter du har indgået en aftale med os.

Vi stiller ingen betingelser for tilbagebetalingen, du skal blot kontakte os og fortælle, at du gerne vil afmelde dit abonnement. Vi vil derefter returnere dine penge. Betaling for oprettelse af hjemmesiden og et eventuelt udvidet design kan vi naturligvis ikke tilbagebetale.

Har du ubesvarede spørgsmål? Prøv vores FAQ side eller skriv til os.

 

 

≡ Menu